Geboortekaartje op maat

Niet meteen gevonden wat je zocht in onze eigen collectie geboortekaartjes? Dat kan. Smaken verschillen nu eenmaal. Maar geen nood: “De Gelegenheid” helpt jullie graag verder. Wij ontwerpen ook kaartjes op maat. Volledig volgens jouw specifieke wensen!

Op basis van de info en input die we krijgen via e-mail of nadat we hebben samengezeten, bezorgen we een persoonlijk digitaal ontwerp. Hierop kan je dan feedback geven. Eens die aanpassingen gedaan zijn, bezorgen we een nieuwe digitale proef. Zo zijn er in totaal nog 3 correctierondes mogelijk. Op die manier eindigen we zonder twijfel met een uniek en persoonlijk geboortekaartje. Eens het ontwerp op punt staat, zorgen we nog voor een proefdruk op papier. Zo kan je het kaartje ook eens écht zien en voelen!

Kaartjes op maat zijn exclusief en worden dus nadien niet opgenomen in onze eigen collectie. Niemand anders zal dus hetzelfde kaartje kunnen kopen. Wat eventueel wel kan, is dat bepaalde grafische elementen hergebruikt worden in een andere ontwerp. Elk ontwerp blijft ook altijd eigendom van “De Gelegenheid”.

Interesse, vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren!