Eigen collectie geboortekaartjes

Hieronder zie je een overzicht van de kaartjes uit onze eigen collectie geboortekaartjes. Een collectie die we regelmatig aanvullen met nieuwe ontwerpen. Je kan deze kaartjes online kopen en kleine aanpassingen vragen (lettertype, kleur en/of lay-out van de tekst). Er zijn 3 correctierondes met telkens een digitale proef inbegrepen in de prijs van de bedrukking.

Klik op een kaartje voor meer informatie. De prijs van de kaartjes is steeds inclusief bijpassende omslag. Om alles mooi te kunnen afwerken, zijn er ook stickers beschikbaar die bij het kaartje passen. Leuk om bijvoorbeeld doopsuiker en omslagen mee af te werken. Mocht je nog  andere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren!

Niet meteen gevonden wat je zocht in onze eigen collectie geboortekaartjes? Dat kan. Smaken verschillen nu eenmaal. Maar geen nood: “De Gelegenheid” helpt je met veel plezier verder. Wij ontwerpen ook kaartjes op maat; volledig volgens jouw specifieke wensen! Klik hier voor meer informatie.